Het Trainers Team

Aan de basis van de Post HBO opleiding Professioneel Coachen staat De Trainers Company onder leiding van Pieter Schakel en Anke Kuipers. De combinatie van kennis en ervaring op diverse gebieden en de mensgerichte benadering maakt De Trainers Company uniek in haar soort. Pieter Schakel en Anke Kuipers elk met hun eigen achtergrond en levensstijl, brengen veelzijdigheid in de organisatie. Ze vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. Naast de Post HBO opleiding geven wij training en coaching op gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen diverse vakgebieden. De Trainers Company werkt landelijk en heeft een netwerk met vakspecialisten waar nauw mee wordt samengewerkt.

Anke Kuipers

Anke Kuipers

Pieter Schakel

Pieter Schakel

Over Anke kuipers

De basis van Anke Kuipers ligt in het onderwijs. Na de Pedagogische Academie heeft ze jarenlang interreligieus lesmateriaal ontwikkeld voor basisscholen. Later verdiepte ze zich in kunstzinnige therapie en psychosynthese en volgde ze een yogaopleiding. Ze gaf les in vrije dansexpressie en yoga. Via Intuïtieve Trainingen kwam ze in aanraking met healing en reading. De opleiding Intuïtief Coachen volgde ze later als aanvulling hierop. Naast het begeleiden van mensen, die ondersteuning wensen bij hun ontwikkeling, geeft ze workshops waarin bewustwording centraal staat.

Over Pieter Schakel

Pieter Schakel heeft een brede en lange ervaring op het gebied van human resource management en is sinds 1995 coach en trainer. Hij heeft diverse gerichte opleidingen gevolgd, waaronder arbeidspsychologie en de coachopleiding bij de School voor Coaching. Hij heeft jarenlange ervaringen in de zakelijke dienstverlening, (semi)overheid, ICT en de zorgsector met zowel kleine als grote bedrijven. Daarnaast heeft hij zich verdiept in Jungiaanse Psychotherapie wat de mens als geheel ziet.