De kracht van authenticiteit

Leiderschap over jezelf en je omgeving
Jarenlange ervaring op het vlak van persoonlijke ontwikkeling van de mens gecombineerd met onze rijke ervaring binnen het bedrijfsleven zorgt ervoor dat we precies in kunnen spelen op de wens en behoefte van u als potentiële deelnemer om te groeien in authenticiteit, leiderschap over uzelf en uw omgeving.
In ons programma leert uzelf volledig kennen. Wij werken met het principe: zelfbewustzijn (wie ben ik?), zelfbeheer (wat wil ik?) en zelfexpressie (hoe geef ik dit vorm). Waar het om gaat is dat richting geven aan jezelf, leiderschap over jezelf, de sleutel is tot manifestatie van een (werkzaam) leven dat bij je past, waar je nauwelijks meer concessies doet aan wat goed voor je is. Deze beweging zorgt er vervolgens voor dat je een omgeving creëert die bij je past en waar je natuurlijk leiderschap over hebt, juist ook in het werkzame leven.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor mensen die persoonlijk willen groeien. Groeien naar authenticiteit, naar krachtig staan en het geven van richting. In je privéleven en waar nodig in het werkzame leven.
De modules zijn speciaal door ons ontwikkeld omdat wij steeds vaker vragen krijgen over of wij een programma hebben dat ervoor zorgt dat je authentiek bent en stevig staat in je (werkzame) leven, waardoor je vervolgens je omgeving beter kunt creëren en leiden vanuit eigenheid. Dus ook voor leidinggevenden, directeuren, ondernemers, projectleiders enzovoorts, is dit traject uitermate interessant. Er is geen managementcursus of opleiding die hier volledig op insteekt.
 
“Je (her)ontdekt je authentieke kwaliteiten.
Je wordt bewust en integreert wat je heeft belemmert. Om te kunnen handelen vanuit wie je bent.”