Image

Onze Training 'De kracht van Authenticiteit'

Leiderschap over jezelf en je omgeving

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten. Op dinsdagen gegeven van 14 uur tot 21 uur zullen de modules gegeven worden. Er zijn 3 modulen:
1. Wie ben ik?
2. Wat wil ik?
3. Hoe geef ik dat vorm?
 
Je ontvangt na het doorlopen van de modules het certificaat van De Trainers Company. De locatie voor het geven van de training is in Zwolle of vlakbij Deventer.
Image
* Wil je na het lezen van de informatie jezelf direct inschrijven, dan kan dat via de button onderaan deze pagina.

Module 1: Wie ben ik

In deze module gaan we in op jou als instrument van leiderschap over jezelf en jouw omgeving. Deze module zal op dynamische en ervaringsgerichte wijze gestalte krijgen. “Ervaren is leren” is ons motto! Een belangrijk item is je authenticiteit leren kennen en laten zien. Je leert hoe je authentiek (oorspronkelijk, origineel) kunt zijn en hoe dit voor jou werkt.
Het accent ligt in het totale programma op de diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze eerste module leggen we hiervoor een gezonde basis om op verder te gaan. Vervolgens zullen we aandacht hebben het effect van authentiek zijn op je omgeving.

Module 2 : Wat wil ik

In deze module zullen we verdiepen op het geleerde in de eerste module. We zullen steeds meer ervaren wat de kracht is van authenticiteit op jezelf en je omgeving. Sturing geven aan je verlangens, richting geven aan je gevoelens en het congruent laten zijn van je binnenwereld met datgene wat je naar buiten uitstraalt zal zorgen voor een zekere mate van leiderschap. Je (zelf) leiderschap zal verstevigen. Je zult leren duidelijk grenzen te kunnen aangeven, beslissingen te kunnen maken en stevig blijven staan in moeilijke situaties. In contact blijven met jezelf en je omgeving is hier de sleutel.

Module 3 : Hoe geef ik dat vorm

Tijdens deze laatste module wordt de link gelegd van het geleerde met de toepassing in de praktijk. Dit kan zijn in je dagelijkse leven in de privésfeer maar ook in je werkzame leven als bijvoorbeeld werknemer, ondernemer, directeur of leidinggevende.
Casuïstiek van u als deelnemer zullen worden uitgediept met de groep. Ook hier geldt “Ervaren is leren”.
Tot slot wordt teruggeblikt op je groeiproces en richting de toekomst.
Image

Start opleiding

De training zal starten in september 2019.
Schrijf u zo snel mogelijk in, uiterlijk 15 dagen voor aanvang van de opleiding.

Voor de start in 2019 geldt:

Inschrijven uiterlijk voor 31 augustus 2019. U kunt hierbij ook gebruik maken van ons inschrijfformulier.

Kosten

* 6 Studiebijeenkomsten
* Syllabus
* Verblijfskosten

Totale kosten € 2285,- (dus all-in)
De opleiding kan in-company worden gegeven bij minimaal 6 deelnemers. Er geldt een aangepast tarief.

Certificering

Dit traject doe je vooral voor jezelf. Met het doorlopen van de training ‘De kracht van authenticiteit’ ontvang je het officiële certificaat van De Trainers Company. Onze training is als erkende (CRKBO) opleiding BTW vrij. Een van onze opleidingen is gecertificeerd waardoor het behaalde diploma nog meer waarde krijgt op de arbeidsmarkt. Het registratieproces verloopt via de Stichting Post HBO. Dit instituut is de enige in Nederland voor de registratie van Post HBO opleidingen.

 

Toelating & Studiebelasting

Je dient open te staan om persoonlijk te groeien. Als je je bij ons instituut inschrijft wordt aan je gevraagd om je CV en om een vragenlijst in te vullen en op te sturen.

Hierna volgt een intake gesprek.

Naast de dagen van de modules is de gemiddelde studiebelasting 2 uur per week.


 

Inschrijven

Schrijf je nu in voor deze training!

‘De kracht van authenticiteit’, Leiderschap over jezelf en je omgeving
door ons een email te sturen met de onderstaande gegevens:

* Naam, * Leeftijd, * Geslacht
* Bereikbaarheidsgegevens
* Werk- en denkniveau
* Organisatie waar je werkt, * Functie
* Motivatie voor het volgen van deze training

Of vul het formulier in via de button onderaan deze pagina.

De kracht van authenticiteit in Company

Onze training De kracht van Authenticiteit wordt ook In-Company gegeven. Dit betekent dat wanneer het voor mensen binnen uw organisatie van belang is dat ze het Leiderschap over zichzelf en hun omgeving willen vergroten (manager, docent basis- of vervolgonderwijs, HR-adviseur, trainer, opleidingsfunctionaris, re-integratieconsulent, etc.), wij deze trainingen binnen uw organisatie kunnen geven. Wij kunnen in overleg met u het programma toespitsen op uw organisatie. Dit zorgt ervoor dat de toegevoegde waarde voor uw organisatie groot is. U bespaart hiermee kosten omdat wij als De Trainers Company geen zorg hoeven dragen voor het leveren van een goede locatie. Daarnaast krijgt u groepskorting als het om zes of meer personen gaat. Vraag nu naar de mogelijkheden en voordelen van In-Company opleiden en bel of email ons.