Mensgericht leiderschap

Ontwikkelen zowel binnen een organisatie (medewerkers), als vòòr organisaties (cliënten), is essentieel om mensen te motiveren, te laten groeien, maar ook om ze te behouden. In deze ontwikkeling staan de kern- en vakbekwame kwaliteiten van de medewerker/cliënt centraal.
 
Wij zetten in de opleiding de medewerker/cliënt centraal en gaan uit van diens kwaliteiten. Het stimuleren en inzetten van deze kwaliteiten is uitgangspunt voor ons om ze verder te ontwikkelen. Het is waardering voor de mens, het zorgt voor het verhogen van prestaties en voor betere bedrijfsresultaten.

Voor wie

Deze korte opleiding is bedoeld voor wie zich in het managen, leidinggeven of begeleiden verder wil bekwamen. U wilt uw talenten en kwaliteiten inzetten om een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van cliënten en/of medewerkers.

U wilt stimuleren en enthousiasmeren om hun kwaliteiten optimaal in te zetten. U bent bijvoorbeeld leidinggevende, manager, docent basis- of vervolgonderwijs, HR- of Arbo-adviseur, trainer, opleidingsadviseur, re-integratieconsulent of u bent bezig met ontwikkeling van mensen.