Image

Onze training mensgericht leiderschap

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten. De training wordt op 18 sept., 2, 16 en 30 okt., 13 en 27 nov. 2019 gegeven. De training wordt afgesloten met een certificaat. De tijdstippen zijn afhankelijk van de wensen: 09:30 tot 17:00, of 14.00 tot 21.30 uur. Voor de locatie is leidend daar waar de meeste deelnemers wonen en zal op een rustige plaats zijn in de natuur. De locatie zal vermoedelijk centraal in Nederland liggen.
Een in-company training wordt op een onderling afgesproken locatie gegeven voor minimaal 8 pers.

Er zijn 3 modulen: Uw authenticiteit & passie, inzicht & ervaring en vakbekwaam in de praktijk.

Image
* Wil je na het lezen van de informatie jezelf direct inschrijven, dan kan dat via de button onderaan deze pagina.

Module 1: Authenticiteit & passie

In deze module gaan we in op jou als instrument van de begeleiding. Dat zal op dynamische en ervaringsgerichte wijze gestalte krijgen. Een belangrijk item is het authentiek zijn.

Je leert hoe je authentiek (oorspronkelijk, origineel) kunt zijn en hoe dit bij jou werkt.
Het accent ligt op de diepgaande persoonlijke ontwikkeling. We leggen tevens de link naar het authentiek zijn in relatie met anderen.

Module 2 : Inzicht & Ervaring

In deze module maak je kennis met alle fasen in een gesprek, je leert begeleidingstechnieken aan en de 'logische niveaus' en karakterstijlen in te zetten. Er is een prettige afwisseling tussen theorie en oefening. De dynamiek die van jouw begeleiden wordt onder loep genomen. Verschillende technieken om professioneel en mensgericht te kunnen begeleiden komen aan bod. Het doorbreken van weerstand wordt aangeraakt. Er wordt, onder begeleiding, veel geoefend terwijl het mensgericht begeleiden voortdurend de leidraad is.

Module 3 : Vakbekwaam in de praktijk

Tijdens deze laatste module worden praktijkcasussen besproken die van te voren zijn ingediend.
 
Er wordt veel geoefend. Begeleiding als vak is deze sessie het onderliggende thema.
'Losse eindjes' worden besproken.
Er wordt teruggekeken op jouw groeiproces als begeleider.
Image

Start training

De training zal starten in september 2020. Schrijf u zo snel mogelijk in, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de opleiding Voor de start in september 2020 geldt: inschrijven uiterlijk voor 7 september 2020.

U kunt hierbij ook gebruik maken van ons contactformulier.

Les data: 17 sept., 1, 15 en 29 okt., 12 en 26 nov. 2020

=> Inschrijfformulier

Kosten

* 6 Studiebijeenkomsten
* 3 persoonlijke coachsessies
* Syllabus
Totale kosten € 1.985,-. De verblijfskosten zijn ongeveer € 250, - en de studieboeken (facultatief) vallen buiten de genoemde prijs van de training.

De traning kan in-company worden gegeven bij minimaal 8 deelnemers. Er geldt een aangepast tarief.

Certificering

Onze opleiding post-HBO Professioneel Coachen is gecertificeerd waardoor dit diploma nog meer waarde krijgt op de arbeidsmarkt. Hoewel de structuren en kwalificaties voor deze opleiding hetzelfde zijn heeft de opleiding Mensgericht Begeleiden dit certificaat nog niet.

Onze opleiding Mensgericht Begeleiden is als erkende (CRKBO) opleiding BTW-vrij.

Toelating & Studiebelasting

U dient te beschikken over MBO+ werk- en denkniveau en benodigde competenties. Het werk- en denkniveau kan opgebouwd zijn uit het al voltooien van voorgaande opleidingen en/of uit opgedane werkervaring.

Als u zich bij ons instituut inschrijft wordt aan u gevraagd om uw CV en een vragenlijst in te vullen en op te sturen. Hierna volgt een intake gesprek.

Naast de trainingsdagen is de gemiddelde studiebelasting 2 à 3 uren per week. Dit is exclusief de persoonlijke coachsessies en de studiedagen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de training Mensgericht Leiderschap door ons een email te sturen met de onderstaande gegevens:
* Naam
* Leeftijd
* Geslacht
* Bereikbaarheidsgegevens
* Werk- en denkniveau
* Organisatie waar je werkt
* Functie
* Motivatie voor deze opleiding

Of nog eenvoudiger dmv het formulier op de site.

Mensgericht leiderschap in company

Onze training Mensgericht Leiderschap wordt ook In-Company gegeven. Dit betekent dat wanneer het voor mensen binnen uw organisatie van belang is dat ze Mensgericht begeleiden (manager, docent basis- of vervolgonderwijs, HR-adviseur, trainer, opleidingsfunctionaris, re-integratieconsulent, enzovoorts), wij deze opleiding binnen uw organisatie kunnen geven. Wij kunnen in overleg met u het programma toespitsen op uw organisatie. Dit zorgt ervoor dat de toegevoegde waarde voor uw organisatie groot is. U bespaart hiermee kosten omdat wij als De Trainers Company geen zorg hoeven dragen voor het leveren van een goede locatie. Daarnaast krijgt u groepskorting als het om zes of meer personen gaat. Vraag nu naar de mogelijkheden en voordelen van In-Company trainen en bel of email ons.